Wie is Razaf?

Het creatieve brein achter Razaf is Sien.

Een kleine 10 jaar geleden begon ik aan een opleiding meubelmaker. Heel wat kasten, tafeltjes, krukjes, etc. begonnen ons huis te vullen. Ik heb een liefde voor zelfgemaakte en vintage spullen. Ons huis is dan ook een mix van oude en nieuwe meubels.

 

Wanneer je langskomt of aan de telefoon kan je ook wel eens te maken krijgen met Eric. Samen delen we de passie voor vintage meubels, we schuimen rommelmarkten, winkels, marktjes, ... af. We lopen regelmatig de deur plat in de Gentse tweedehands shops en wanneer we een andere stad bezoeken staan er 2 dingen zeker op het programma: koffie drinken en retro winkeltjes of buurten verkennen. We houden van authenticiteit, originele producten en mensen die met passie de handen uit de mouwen steken.

 

Onze dochter is wat ons ervaringsdeskundigen maakt voor onze kindermeubels. Toen we haar kamer inrichtten gingen we op zoek naar iets origineels. Onze eerste herschilderde jaren '50 keukenkast werd toen gemaakt, en we worden nog steeds blij als we er naar kijken (wanneer O. niet wil slapen en we veel te lang in haar kamer zitten ...). Juli 2018 kwam daar ook een zoon bij.

 

Ondertussen is ons huis gevuld, maar de ideeën en de zin om mooie dingen te maken blijven komen. Dus zetten we ze in de webshop!